Qviper- Find a trendy & useful assortiment for your dynamic lifestyle - RETOURNEREN & RUILEN
Home RETOURNEREN & RUILEN
Doubts about your purchased product? A cooling off period of 14 days applies to all your purchases

RETOURNEREN & RUILEN

Risicovrij shoppen – altijd 30 dagen bedenktijd

Hoe vaak hebt u iets gekocht, dat ongebruikt in de kast bij de andere 10.000 miskopen eindigt? Alleen maar omdat u zich iets anders onder het product had voorgesteld. Bij een enquête in ons team waren we verrast, dat wij zelfs ook deze miskoopjes in de kast hadden liggen. Tijdens een teammeeting voor de Relauch van Qviper brachten wij al onze miskopen mee. Er ontstond een echte omruilhysterie! Hierdoor is ons bewust geworden: Zelfs als we er alles aan doen, om het ideale product voor u te vinden, is er slechts een kans van 99,8%, dat het ook werkelijk uw ultieme product is.
Twijfels over uw gekochte product? Voor al uw aankopen geldt een bedenktermijn van 30 dagen. Binnen deze termijn mag een product (op eigen kosten) zonder opgave van redenen worden teruggestuurd. De bedenkperiode van 30 dagen gaat in op de dag na ontvangst van de producten door of namens u.

Ruilen of retourneren gaat zo:

 • Individuele en gepersonaliseerd producten, welke na uw eigen wensen zijn aangepast wordt NIET retour genomen.
 • Wegens hygiënische redenen zijn de volgende producten uitgesloten van het terugsturen of omgeruild:
  bodysuits, shapewear, lingerie & nachtgoed.
 • Pas op met make-up: ook items met make-up vlekken worden NIET retour genomen
 •  Het artikel mag niet gedragen, gewassen, gebruikt of beschadigd zijn!
 • De kosten van een complete retourzending ontvangt u terug, de kosten van een gedeeltelijke retourzending zijn voor eigen rekening
 •  Items die buiten de retourtijd van 30 dagen vallen worden NIET retour genomen.
 • Stuur binnen 30 dagen een e-mail aan onze klantenservice.
 • Vermeld hierin uw factuurnummer, waarin u aangeeft dat u wilt ruilen of retourneren.
 •  Items die buiten de retourtijd van 30 dagen vallen worden NIET retour genomen.
 •  Print het herroepingsformulier uit en vul het in, klik daarvoor HIER
 • Stuur de artikelen, samen met het ingevulde herroepingsformulier, voldoende gefrankeerd retour (kosten van gedeeltelijke retourzending zijn voor eigen rekening) terug  naar onderstaand adres.

Retouradres:

Qviper
Retour
Kloostertuin 10
6096DC Grathem

Let op: stuur uw items niet terug naar het adres dat op het pakket vermeld staat. Dit is niet ons retouradres een zending naar dit adres zorgt dus voor vertraging van de retourverwerking.

Wanneer u uw retour opstuurt, bewaar dan altijd uw PostNL Track&Trace bonnetje totdat uw retour verwerkt is!

Wij betalen zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval binnen 30 dagen, na ontvangst van uw retourzending, het geld aan uw terug.

Op bovenstaande voorwaarden worden geen uitzonderingen gemaakt. Let goed op: wanneer u een item beschadigd, met vlekken of buiten de retourtermijn alsnog terugstuurt, zijn de kosten voor het opnieuw naar u toezenden voor uzelf. Voorkom dus onnodige kosten en retourneer alléén volgens het beleid. Voor meer informatie over het retourneren, verwijzen wij u naar de algemene voorwaarden: Algemene voorwaarden

Garantie

Op alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel bij bezorging in goede staat moet zijn en bij normaal gebruik goed moet functioneren. Als uw artikel niet goed functioneert binnen de garantie en uw klacht gegrond is, zoeken wij zo snel mogelijk samen met u naar een passende oplossing.

Klacht over product of service

Om de klacht zo snel mogelijk op te lossen, mail dan aan onze klantenservice . Om  de klacht zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen, adviseren wij om het ordernummer en naam duidelijk in de mail te vermelden. Onze klachtenafdeling gaat er vervolgens alles aan doen de klacht op te lossen.

Mocht de klacht niet naar behoren zijn behandeld, kun je de klacht aanmelden via de volgende link: https://ec.europa.eu/odr bij het platform van de Europese Commissie, voor alle consumenten binnen Europa.

X