QTwins “Monster-ABC” - spelenderwijs letters leren
Home Shop Entree QTwins QTwins “Monster-ABC” – spelenderwijs letters leren

QTwins “Monster-ABC” – spelenderwijs letters leren

vanaf $8,42

Levertijd: 3-5 werkdagen

Wissen
 • QTwins “Monster-ABC” – educatief spel van 2 tot 100+
 • Exclusief als Downloadpakket, Knutselpakket of Kant & Klaar Set verkrijkbaar
 • Lollige monster letters  staan garant voor urenlang speel- & leerplezier.
 • Letters te ontdekken was nog nooit zo monsterlijk spannend
 • Stimuleert de creativiteit, traint het geheugen, de concentratie en de fijne motoriek
 • 1 Basispakket voor meer dan 5+ spelvariatie
 • Moeilijkheidsgraad: eenvoudig

Meer informatie

Het QTwins “Monster-ABC” – spelenderwijs letters leren is tot nu toe 4 keer verkocht worden.

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie: Tags: , , , , , ,

Samen te spelen levert ontzettend veel meerwaarde voor jouw ouder-kind relatiejouw gezins relatie en vrienden relatie. Nog leuker is het om samen een splinternieuw, educatief en spannend spel te ontdekken, zoals onze lollige QTwins “Monster-ABC” spelletje. Het unieke spel heeft veelzijdige speelvariaties, die garant staan voor eindeloos speelplezier met kind(eren) vanaf 2+ jaar.
Vooral in deze bijzondere tijden is het educatief QTwins “Monster-ABC” spel een analoog alternatief voor digitale games. Het is geschikt voor jong en oud. Speel het met meerdere of alleen. Spelenderwijs stimuleert dit geweldige kaartenspel de fantasie en creativiteit. Het traint het geheugen, de concentratie en de fijne motoriek van 2+ tot 100+.

QTwins “Monster-ABC” verschillende spelvariaties om letters te ontdekken!

Het basispakket QTwins “Monster-ABC” omvat 28 verschillende setjes aan QTwins kaartjes met motieven van leuke monsters. Onze QTwins kaartjes hebben de innovatieve vorm van een zeshoek, ook honingraat genoemd. Hardwerkende bijtjes hebben ons geïnspireerd voor onze QTwins spelkaarten de bijzondere honingraat vorm te gebruiken. Al gedurende de eerste testspelletjes was ons testteam sterk onder de indruk hoe bijzonder deze vorm te bespelen is. Aan deze vorm is het eigenlijk te danken, dat QTwins zo veel geweldige spelmogelijkheden heeft. Daarom heeft iedere zijkant van de kaart een andere kleur, namelijk roze, donkerblauw, oranje, geel, lichtblauw en groen. Hiermee is het fundament gelegd voor diverse fascinerende kleurspelvariaties. De toegevoegde 4 Wizard kaartjes zorgen voor extra speel mogelijkheden en ultimatieve spanning.

Hoe kun je QTwins “Monster-ABC” spelen?

Speel QTwins Standaard – vindt de tweeling

Het doel is zoveel mogelijke setjes te vinden van identieke QTwins kaartjes. Alle kaartje worden bedekt op de tafel uitgebreid. Tijdens zijn beurt moet de speler altijd twee kaartjes naar keuze omdraaien. Iedereen moet natuurlijk goed kunnen zien welke kaartjes dat zijn. Indien de speler twee dezelfde kaartjes omdraait, heeft de speler een QTwins setje gevonden en mag deze voor zich neer leggen. Vervolgens is hij nog een keer aan de beurt, tot hij twee kaartjes heeft omgedraaid, die geen setje meer vormen. Vervolgens gaat de beurt naar de volgende speler.

Speel QTwins Wizard voor extra spanning

QTwins Wizard wordt op zich hetzelfde gespeeld dan QTwins Standaard. Voor extra speelplezier zorgen in deze spelvariatie meerdere “Wizard” kaartjes. Deze werken als universele kaartjes, die andere kaartjes vervangen gedurende het spel. Jat de “WIZARD”!  Gedurende het spel heeft iedere speler de mogelijkheid om de “Wizard” te jatten. Maar let op een “Wizard” kaartje kan zich ook neutraliseren!

Speel QTwins Connect – kleuren leren en verbinden

Iedere speler moet nu proberen zo veel als mogelijk dezelfde kleurbalkjes aan elkaar te leggen. Maar hierbij moet de speler wel opletten, dat de kaartjes op de juiste manier aan elkaar gelegd worden. Ook in deze variatie kun je de Wizard kaart jatten en tot je eigen voordeel gebruiken.

Speel QTwins Honingraat – ben het bezige bijtje

In het QTwins Honingraat spel ben jij het hardwerkende bijtje en bouw je zo veel als mogelijk gesloten en gevulde cirkels van de zeshoekige QTwins kaarten.

Downloaden & zelf knutselen, knutselpakket of kant & klaar set 

QTwins “Monster-ABC” is in eerst instantie een educatief spel voor speel- & knutselplezier. Je kunt ons unieke spel downloaden en zelf uit printen op stevig papier. Door het samen of zelf te knutselen  ontwikkelen vooral kinderen veel meer betrokkenheid en passie voor het spel en ervaren extra voldoening. In een handomdraai zit je het nieuwe spel al te spelen, zonder dat jij het huis uit moet of af moet wachten totdat het bezorgd wordt.
Uitstekend, indien je snel op zoek bent naar een gloednieuw en boeiend spel voor een spelletjesmiddag, verjaardag of gewoon “Lets Play” middag.

Liever  niet zelf uitprinten en lamineren? Bestel dan het knutselpakket QTwins “Monster-ABC” of  het kant & klaar pakket QTwins “Monster-ABC”.

Lamineren voor langdurig speelplezier

Het lamineren van de QTwins kaarten is niet per se noodzakelijk, maar heeft wel zijn voordelen.

 1. Je kunt al papier vanaf 80 gram (standaard printerpapier) gebruiken
 2. Het maakt iedere honingraat kaart nog duurzamer en steviger.
 3. De kaarten zijn met een vochtige doek met milde zeep afwasbaar. Handig na een lange spelletjesavond of kinderverjaardag met chocolade, chips en limonade.
  Je kunt ze zelfs met een desinfectiedoek reinigen. Zo zijn ze Corona proof en Lockdown vriendelijk.

Overzicht inhoud 

Downloadpakket

Knutselpakket

 Kant & Klaar Set

28 QTwins kaarten & 4 QTwins Wizard’s  (Pdf bestand)  28 QTwins kaarten & 4 Wizard’s (uitgeprint & gelamineerd) 28 QTwins kaarten & 4 Wizard’s
Knutselsjabloon bewaardoos & deksel (Pdf bestand) Knutselsjabloon bewaardoos & deksel (uitgeprint) Mooi bewaarblik
QTwins spelregels (Pdf bestand) QTwins spelregels (uitgeprint) QTwins spelregels
Scorelijst QTwins Honingraat(Pdf bestand) Scorelijst QTwins Honingraat(uitgeprint) Scorelijst QTwins Honingraat
Scorelijst QTwins Triathlon(Pdf bestand) Scorelijst QTwins Triathlon(uitgeprint) Scorelijst QTwins Triathlon
Winnaar certificaat QTwins Triathlon(Pdf bestand) Winnaar certificaat QTwins Triathlon(uitgeprint) Winnaar certificaat QTwins Triathlon
Bonus cadeau Bonus cadeau (uitgeprint) Bonus cadeau

QTwins basispakket kun je oneindig uitbreiden

Het innovatieve QTwins concept biedt een breed assortiment aan Ad-on setjes, verrassende extraatjes of spannende thema’s om naar wens uit te breiden. Mix de setjes onder elkaar – en creëer zo in een handomdraai weer een nieuw spel voor nieuw en spannend educatief speelplezier.

Zo  haal je het lollige  QTwins “Monster-ABC”  spel  in huis!

Pakket kiezen! Bestellen!  Naar hartenlust spelen!

vanaf $8,42 incl. BTW SHOP NU

Wij wensen jullie alvast heel veel speelplezier!

 

X