QTwins “Abstracte dieren” spel - Newcomer 2021
Home Shop Entree QTwins QTwins “Abstracte dieren” spel – Newcomer spel 2021
Aanbieding!

QTwins “Abstracte dieren” spel – Newcomer spel 2021

vanaf 9,99 

Wissen
 • QTwins “Abstracte dieren” – educatief spel van 6 tot 100+
 • Exclusief verkrijgbaar als Downloadpakket, Knutselpakket of Kant & Klaar Set
 • Analoog alternatief voor digitale games & garant voor urenlang speelplezier.
 • Stimuleert de creativiteit, traint het geheugen, de concentratie en de fijne motoriek
 • 1 Basispakket voor meer dan 5+ spelvariaties
 • Moeilijkheidsgraad: gemiddeld tot moeilijk

Meer informatie

Het QTwins “Abstracte dieren” spel – Newcomer spel 2021 is tot nu toe 4 keer verkocht worden.

Artikelnummer: QTW1003BSC121 Categorie:
100% FEEL GOOD SHOPPING We weten dat je agenda vol is en je vrije tijd erg waardevol is!
Daarom is winkelen bij ons snel en absoluut gemakkelijk.
Hiervoor geven we elke dag 110%.
Gratis bezorging* Voor leveringen buiten de EU kunnen soms wel verzendkosten in rekening gebracht worden.
WERELDWIJDE VERZENDING Als u meerdere artikelen van ons bestelt in het kader van een bestelling, waarvoor verschillende levertijden gelden, zullen we de goederen in verschillende zendingen verzenden, tenzij we anders met u zijn overeengekomen. In dit geval is de totale levertijd voor de zending geldig voor het artikel met de langste levertijd voor uw bestelling.
30 DAGEN BEDENKTIJD Risicovrij en beveiligd shoppen bij Qviper!
De retour binnen 14 dagen is geen probleem als deze onbeschadigd en ongebruikt is.

De complexiteit zit vaak in de eenvoud. Zo zit het ook bij het QTwins “Abstracte dieren” spel. Het lijkt als een eenvoudig spel, maar er zijn vele verborgen variaties. Deze spelvariaties staan garant  voor urenlang leer- en speelplezier.

QTwins  – een fusie van verdere ontwikkeling en speelplezier

QTwins “Abstracte dieren” zorgt voor geweldige speelpret met kind(eren) vanaf 6 jaar, familie of vrienden.

Met QTwins “Abstracte dieren” willen wij jou in deze bijzondere tijd een analoog alternatief bieden voor digitale games. Het spel is geschikt voor jong en oud. Speel het met meerdere of alleen. Het educatieve spel stimuleert de fantasie, de creativiteit en traint het geheugen, de concentratie en de fijne motoriek van jong tot 100+.

Basispakket voor meer dan 5+ spelvariaties – ontdek ze allemaal!

Het basispakket QTwins “Abstracte dieren” omvat 22 verschillende setjes van abstracte dieren, zoals hond, kat, uil, ooievaar, beer, rat, vleermuis, kameel, kangoeroe en stier.

Alle QTwins kaartjes hebben de innovatieve vormen van een zeshoek, ook honingraat genoemd. Bij het ontwikkelen van de QTwins wilden wij in eerste instantie ook een hommage aan alle hardwerkende bijtjes en hommeltjes doen. Toen waren wij sterk onder de indruk hoe bijzonders deze vorm te bespelen is. Aan deze vorm is het eigenlijk te danken, dat QTwins zo veel geweldige spelmogelijkheden heeft. Zo had iedere zijkant van de kaart een andere kleur gekregen, roze, donkerblauw, oranje, geel, lichtblauw en groen. Het fundament van diverse fascinerende kleurspelvariaties was geboren. Bovendien hebben wij als innovatieve bijzonderheid 4 Wizards toegevoegd, welke garant staan voor extra mogelijkheden en extra spanning.

Verschillende spelmogelijkheden voor spannend en educatief speelplezier

Spelregels QTwins Standaard

Het doel is zoveel mogelijke setjes te vinden van identieke QTwins kaartjes. Alle kaartje worden bedekt op de tafel uitgebreid. Tijdens zijn beurt moet de speler altijd twee kaartjes naar keuze omdraaien. Iedereen zou natuurlijk goed kunnen zien welke kaartjes dat zijn. Indien de speler twee dezelfde kaartjes vindt, mag hij deze pakken en voor zich neer leggen. Vervolgens is hij nog een keer aan de beurt, tot hij twee kaartjes heeft omgedraaid, die geen setje meer vormen. Vervolgens gaat de beurt naar de volgende speler.

In deze versie heb je twee verschillende mogelijkheden om setjes te vormen, namlijk het setje met identieke afbeeldingen en ten tweede setjes met tegenovergestelde kleuren en de identieke afbeeldingen. Het tweede speelsetje is hierbij duidelijk de moeilijkere versie. Het stimuleert nog intensiever het kortetermijn geheugen en de concentratie.

Standaard QTwins setjes
Tegenovergesteld QTwins setje

Spelvariatie  QTwins Wizard

QTwins Wizard wordt op zich hetzelfde gespeeld dan QTwins Standaard. Voor extra speelplezier zorgen in deze spelvariatie meerdere “Wizard” kaartjes. Deze werken als universele kaartjes, die andere kaartjes vervangen gedurende het spel. Jat de “WIZARD”!  Gedurende het spel heeft iedere speler de mogelijkheid om de “Wizard” te jatten. Maar let op een “Wizard” kaartje kan zich ook neutraliseren!

Spelvariatie  QTwins Connect

Iedere speler moet nu proberen zo veel als mogelijk dezelfde kleurbalkjes aan elkaar te leggen. Maar hierbij moet de speler wel opletten, dat de kaartjes op de juiste manier aan elkaar gelegd worden. Ook in deze variatie kun je de Wizard kaart jatten en tot je eigen voordeel gebruiken.

Spelvariatie  QTwins Honingraat

In het QTwins Honingraat spel ben je het hardwerkende bijtje en bouw je zo veel als mogelijk gesloten en gevulde cirkels van de zeshoekige QTwins kaarten.

Zelf knutselen  – meer betrokkenheid & passie!

Uit onze ervaring is gebleken, dat door het samen of zelf te knutselen,  jouw kind veel meer betrokkenheid en passie voor het spel ontwikkelt en extra voldoening ervaart. QTwins “Abstracte dieren” is in eerst instantie een educatief spel voor speel- & knutselplezier. Je kunt ons splinternieuwe spel downloaden en zelf uit printen op stevig papier. Voor langdurig speelplezier kun je het lamineren en vervolgens met je kind, vriend, ouders uit knippen.
In een handomdraai zit je het nieuwe spel al te spelen, zonder dat jij het huis uit moet of af moet wachten totdat het bezorgd wordt.
Uitstekend, indien je snel op zoek naar een splinternieuw spel voor je gezin of vrienden bent.

Je wilt het niet zelf uitprinten en lamineren? Koop dan het knutselpakket QTwins “Abstracte dieren” of bestel het kant & klaar set  QTwins “Abstracte dieren”.

Lamineren voor langdurig speelplezier

Het lamineren van de QTwins kaarten is niet per se noodzakelijk, maar heeft wel zijn voordelen.

 1. Je kunt al papier vanaf 80 gram (standaard printerpapier) gebruiken
 2. Het maakt iedere honingraat kaart nog duurzamer en steviger.
 3. De kaarten zijn met een vochtige doek met milde zeep afwasbaar. Handig na een lange spelletjesavond of kinderverjaardag met chocolade, chips en limonade.
  Je kunt ze zelfs met een desinfectiedoek reinigen. Zo zijn ze Corona proof en Lockdown vriendelijk.

Breid je QTwins setje oneindig uit

Het innovatieve QTwins concept biedt een breed assortiment aan Ad-on setjes, verrassende extraatjes of spannende thema’s om naar wens uit te breiden. Mix de setjes onder elkaar – en creëer zo in een handomdraai weer een nieuw spel voor nieuw en spannend educatief speelplezier.

Zo eenvoudig haal je het veelzijdige spel in huis!

Pakket kiezen! Bestellen!  Naar hartenlust spelen!

vanaf 9,99  incl. Btw. Gratis Verzending SHOP NU

Wij wensen jullie alvast heel veel speelplezier!

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “QTwins “Abstracte dieren” spel – Newcomer spel 2021” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X