QTwins “Sport mascotte” spel met veelzijdige speelmogelijkheden
Home Shop Entree QTwins QTwins “Sport mascotte” spel met veelzijdige speelmogelijkheden
Aanbieding!

QTwins “Sport mascotte” spel met veelzijdige speelmogelijkheden

vanaf 9,99 

Wissen
 • QTwins “Sport mascotte” – educatief spel van 2 tot 100+
 • Exclusief verkrijgbaar als Downloadpakket, Knutselpakket of Kant & Klaar Set
 • Analoog alternatief voor digitale games & garant voor urenlang speelplezier.
 • Stimuleert de creativiteit, traint het geheugen, de concentratie en de fijne motoriek
 • 1 Basispakket voor meer dan 5+ spelvariatie
 • Moeilijkheidsgraad: eenvoudig

Meer informatie

Het QTwins “Sport mascotte” spel met veelzijdige speelmogelijkheden is tot nu toe 4 keer verkocht worden.

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:
100% FEEL GOOD SHOPPING We weten dat je agenda vol is en je vrije tijd erg waardevol is!
Daarom is winkelen bij ons snel en absoluut gemakkelijk.
Hiervoor geven we elke dag 110%.
Gratis bezorging* Voor leveringen buiten de EU kunnen soms wel verzendkosten in rekening gebracht worden.
WERELDWIJDE VERZENDING Als u meerdere artikelen van ons bestelt in het kader van een bestelling, waarvoor verschillende levertijden gelden, zullen we de goederen in verschillende zendingen verzenden, tenzij we anders met u zijn overeengekomen. In dit geval is de totale levertijd voor de zending geldig voor het artikel met de langste levertijd voor uw bestelling.
30 DAGEN BEDENKTIJD Risicovrij en beveiligd shoppen bij Qviper!
De retour binnen 14 dagen is geen probleem als deze onbeschadigd en ongebruikt is.

Samen te spelen is niet alleen in de iets koudere tijd van het jaar leuk. Het hele jaar door levert het samen spelen ontzettend veel meerwaarde voor jouw ouder-kind relatiejouw gezins relatie en vrienden relatie. Nog leuker is het om samen een splinternieuw, educatief en spannend spel te ontdekken, zoals onze leuke QTwins “Sport mascotte” spel. Het unieke spel lijkt als een eenvoudig spel. Maar het heeft veelzijdige speelmogelijkheden, die garant staan voor grenzeloze speelpret met kind(eren) vanaf 3+ jaar.
Vooral in deze bijzondere tijden is het educatief QTwins “Sport mascotte” spel een analoog alternatief voor digitale games. Het is geschikt voor jong en oud. Speel het met meerdere of alleen. Spelenderwijs stimuleert dit geweldige kaartenspel de fantasie en creativiteit. Het traint het geheugen, de concentratie en de fijne motoriek van 3+ tot 100+.

Basispakket voor verschillende spelvariaties – ontdek ze allemaal!

Het basispakket QTwins “Sport mascotte” omvat 22 verschillende setjes aan QTwins kaartjes met motieven van grappige sport mascotjes. Onze QTwins kaartjes hebben de innovatieve vorm van een zeshoek, ook honingraat genoemd. Hardwerkende bijtjes hebben ons geïnspireerd voor onze QTwins spelkaarten de bijzondere honingraat vorm te gebruiken. Onze testspelers waren direct  enthousiast, hoe goed deze vorm te bespelen is. Aan de honingraat vorm is het te danken, dat het van ons ontwikkelt QTwins spel zo veel verschillende spelvaraties heeft. Door iedere zijkant van de kaart een andere kleur te geven, namelijk roze, donkerblauw, oranje, geel, lichtblauw en groen, konden wij  de basis leggen voor fascinerende kleurspelvariaties. De toegevoegde 4 Wizard kaartjes brengen extra speel mogelijkheden en ultimatieve spanning in het spel.

Hoe kun je QTwins “Sport mascotte” spelen?

Vindt de tweeling – speel QTwins Standaard

Het doel is zoveel mogelijke setjes te vinden van identieke QTwins kaartjes. Alle kaartjes worden bedekt op de tafel uitgebreid. Tijdens zijn beurt moet de speler altijd twee kaartjes naar keuze omdraaien. Iedereen moet natuurlijk goed kunnen zien welke kaartjes dat zijn. Indien de speler twee dezelfde kaartjes omdraaid, heeft de speler een QTwins setje gevonden. Vervolgens is hij nog een keer aan de beurt, tot hij twee kaartjes heeft omgedraaid, die geen setje meer vormen. Doel, verzamel zo veel  mogelijk setjes.

Voorbeeld setje QTwins Sport mascotte

Extra spanning – met de QTwins Wizard kaart

QTwins Wizard wordt op zich hetzelfde gespeeld dan QTwins Standaard. Voor extra speelplezier zorgen in deze spelvariatie meerdere “Wizard” kaartjes. Deze werken als universele kaartjes, die andere kaartjes vervangen gedurende het spel. Jat de “WIZARD”!  Gedurende het spel heeft iedere speler de mogelijkheid om de “Wizard” te jatten. Maar let op een “Wizard” kaartje kan zich ook neutraliseren!

Train je concentratie met ons kleurenspel QTwins Connect

Iedere speler moet nu proberen zo veel als mogelijk dezelfde kleurbalkjes aan elkaar te leggen. Maar hierbij moet de speler wel opletten, dat de kaartjes op de juiste manier aan elkaar gelegd worden. Ook in deze variatie kun je de Wizard kaart jatten en tot je eigen voordeel gebruiken. Voor peuters is het leerzaam, als je gedurende het spel samen de kleur van de verbindingsbalkje  benoemd. Zo leren ze spelenderwijs de kleuren te benoemen en te herkennen.

Leuke speel uitbreiding: als je kind de kleuren een beetje herkent, kunt je het spel uitbreiden, zodat iedere medespeler tijdens zijn beurt de de kleur van de verbindingsbalkje moet benoemen. Hier en daar kun je dan gerust de foute kleur zeggen en kijken naar de reactie van jouw peuter.

Als bezige werkbij speel  je QTwins Honingraat

In het QTwins Honingraat spel ben jij de hardwerkende werkbij en bouw je zo veel als mogelijk gesloten en gevulde cirkels van de zeshoekige QTwins kaarten.

Downloaden & zelf knutselen, knutselpakket of kant & klaar set 

QTwins “Sport mascotte” is in eerst instantie een educatief spel voor speel- & knutselplezier. Je kunt ons exclusieve spel downloaden en zelf uit printen op stevig papier. Door het samen of zelf te knutselen  ontwikkelen vooral kinderen veel meer betrokkenheid en passie voor het spel en ervaren extra voldoening. In een handomdraai zit je het nieuwe spel al te spelen, zonder dat jij het huis uit moet of af moet wachten totdat het bezorgd wordt.
Uitstekend, indien je snel op zoek bent naar een gloednieuw en boeiend spel voor een spellenmiddag, kinderfeest of gewoon “Lets Play” middag.

Liever niet zelf uitprinten en lamineren? Bestel dan het knutselpakket QTwins “Sport mascotte” of  het kant & klaar set QTwins “Sport mascotte”.

Lamineren voor langdurig speelplezier

Het lamineren van de QTwins kaarten is niet per se noodzakelijk, maar heeft wel zijn voordelen.

 1. Je kunt al papier vanaf 80 gram (standaard printerpapier) gebruiken
 2. Het maakt iedere honingraat kaart nog duurzamer en steviger.
 3. De kaarten zijn met een vochtige doek met milde zeep afwasbaar. Handig na een lange spelletjesavond of kinderverjaardag met chocolade, chips en limonade.
  Je kunt ze zelfs met een desinfectiedoek reinigen. Zo zijn ze Corona proof en Lockdown vriendelijk.

Overzicht inhoud 

Downloadpakket

Knutselpakket

 Kant & Klaar Set

44 QTwins kaarten & 4 QTwins Wizard’s  (Pdf bestand)  44 QTwins kaarten & 4 Wizard’s (uitgeprint & gelamineerd) 44 QTwins kaarten & 4 Wizard’s
Knutselsjabloon bewaardoos & deksel (Pdf bestand) Knutselsjabloon bewaardoos & deksel (uitgeprint) Mooi bewaarblik
QTwins spelregels (Pdf bestand) QTwins spelregels (uitgeprint) QTwins spelregels
Scorelijst QTwins Honingraat(Pdf bestand) Scorelijst QTwins Honingraat(uitgeprint) Scorelijst QTwins Honingraat
Scorelijst QTwins Triathlon(Pdf bestand) Scorelijst QTwins Triathlon(uitgeprint) Scorelijst QTwins Triathlon
Winnaar certificaat QTwins Triathlon(Pdf bestand) Winnaar certificaat QTwins Triathlon(uitgeprint) Winnaar certificaat QTwins Triathlon
Bonus cadeau Bonus cadeau (uitgeprint) Bonus cadeau

QTwins basispakket kun je oneindig uitbreiden

Het innovatieve QTwins concept biedt een breed assortiment aan Ad-on setjes, verrassende extraatjes of spannende thema’s om naar wens uit te breiden. Mix de setjes onder elkaar – en creëer zo in een handomdraai weer een nieuw spel voor nieuw en spannend educatief speelplezier.

Het veelzijdige QTwins “Sport mascotte” spel zoekt jouw!

Pakket kiezen! Bestellen!  Samen spelen!

vanaf 9,99  incl. Btw. Gratis Verzending SHOP NU

Alvast heel veel  QTwins speel plezier toegewenst!

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “QTwins “Sport mascotte” spel met veelzijdige speelmogelijkheden” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X