Qviper- Find a trendy & useful assortiment for your dynamic lifestyle - Automatische gesp riem - comfortabel en chic
Home Geen onderdeel van een categorie Automatische gesp riem – comfortabel en chic
Geen onderdeel van een categorie

Automatische gesp riem – comfortabel en chic

Voor u als well-dressed man is een chique echt lederen riem een belangrijk accessoire. Hij voeg iets toe aan uw outfit en is een weerspiegeling van uw individuele karakter.
U vindt bij ons een stijlvol assortiment aan echt leer  herenriemen en gedesignde automatische gespen. Deze automatisch gesp riem is uitermate geschikt voor diegene die comfort en stijl erg serieus nemen. Hij is ontworpen om op unieke wijze uw pantalon of jeans op de juiste plaats te houden.

Wilt u een altijd goed zittend riem?

U bent blij met uw aankoop van uw splinternieuwe riem. Helaas, zit hij dat toch weer niet goed. Er is maar een oplossing: u moet een extra lelijk gaatje in uw splinternieuwe luxe riem ponsen. Jammer, toch!  Na een tijdje intensief dragen labberen de gaten van uw riem uit. Van uw luxe riem is een lelijke eend riem geworden.

Er bestaat een revolutionair alternatieve

Vandaag kan ik u de ultieme oplossing aanbieden, onze automatische gesp herenriem. Chique echt leer, automatische gesp riem met panter. Door middel van een druk op de knop aan de kant van de gesp stelt op een heel fijn niveau de lengte van uw riem af. Dus vanaf nu heeft u altijd een perfect passende riem!

Er bestaat een revolutionair alternatieve

Uitstekend draagcomfort – gedurende de gehele dag

Maar de automatische gesp riem kan nog meer:  Na een uitgebreide maaltijd met uw vrienden moet hij misschien een klein niveautje breder ingesteld zijn en de volgende dag moet u hem twee niveaus kleiner zetten.Verstel uw revolutionaire automatische gesp riem met panter op ieder moment, die u wilt.
En het heeft nog een extra voordeel: Anders als bij een standaard herenriem met gaten heeft u minder zichtbare gebruikerssporen aan de bovenkant van uw automatische gesp riem!
Uw stylische automatische gesp riem riem biedt u niet alleen veel draagcomfort maar uw broek zit altijd  perfect om uw taille.

Herenriem zonder gaten kan dat?

Ja, dat werkt uitstekend. Het revolutionaire geheim zit aan de achterkant van uw lederen riem. Hier is een geniaal ratelsysteem aangebracht. Door een druk op de knop van uw stoere panter gesp kunt u de lengte van uw lederen riem heel fijn op uw feel-good maat afstellen.

 

 

Onze elegante automatische gesp riem

Aan de achterkant van zijn lederen riem zit het revolutionaire geheim van onze automatische herenriem. Hier vindt u een duurzaam ratelsysteem.
Het revolutionaire geheim van onze automatische herenriem is een baanbrekend ratelsysteem.

Onze automatische gesp riem komt helemaal zonder gaten uit. Tegenovergesteld een standaard herenriem met gaten is hij minder kwetsbaar aan zijn bovenkant.
Aan de achterkant van zijn lederen riem zit het revolutionaire geheim van onze automatische herenriem. Hier vindt u een duurzaam ratelsysteem.
Door een druk op de knop van uw elegante gesp kunt u eenvoudig de riem door de gesp duwen tot uw persoonlijk lengte.

3591-e1c558.jpeg

U wilt zich onderscheiden?

Upgrade uw herenriem De eerste herenriem, die u uitbreiden kunt!

Onze automatische gesp riemen zijn wereldwijd de eerste riemen, welke uw naar uw eigen wens en voorkeur kunt uitbreiden. Dankzij een baanbrekende systeem kunt u zowel de riem als de automatische gesp in een handomdraai vervangen door een ander kleur en/of design. Honderden verschillende combinaties zijn mogelijk!
Ons advies: Kies uit ons assortiment een compleet automatische gesp herenriem en vul naar eigen voorkeur uw collectie met één of meerdere verwisselbare gesp(en) aan

Zakelijke,casual of feestelijke outfit

Het biedt u een uitstekend draagcomfort. Staat leuk in combinatie met uw jeans, uw pantalon of uw zakelijke kostuum.  Onze elegante automatische riem rekt niet uit en uw broek blijft perfect zitten. Gemaakt van echt leer, met een elegante ges. Eenvoudig los of vast te maken.Verander uw riemlengte wanneer u wilt.

Welke lengte is geschikt voor mij?

Wij adviseren u eerder een iets langere riem te bestellen.  Dankzij een eenvoudig systeem  kunt u de echt leerriem eenvoudig op uw individuele maat afknippen. De riem wordt geleverd in 5 verschillende lengtes: 110 cm tot 130 cm.

Eenvoudig op  maat knippen:

  • Ontkoppelen hiervoor de klikgesp aan de achterkant van de riem.
  • Vervolgens de lederen riem aan de kant, waar eerder de gesp met panterhoofd heeft gezetten, op uw gewenste lengte afknippen.
  • De lederen riem nu weer terug in de klikgesp plaatsen
  • Vastzetten via de klembeugeltje van de gesp
  • Voilá, uw riem is op wensmaat

Is dit niet de perfecte cadeau voor uw partner?

Veraas uw schatje op zijn verjaardag, Vaderdag, Kerstmis of Valentijnsdag met deze leuke cadeau. Zeker tovert u met dit cadeau een glimlach in het gezicht van uw partner. Of gewoon als ‘Ik hou van jouw cadeau’.

Leave a Reply

X