Bezorginformatie Qviper
Home Bezorginformatie Qviper
You will be informed here of the everything around the delivery of your order, delivery times and tracing at Qviper.

Bezorginformatie Qviper

U wordt hier geïnformeerd over  alles rondom de bezorging van uw bestelling, levertijden en het traceren bij Qviper.

Wat is de levertijd?

Na ontvangst van uw bestelling en betaling  doen wij er alles aan, dat u deze zo spoedig als mogelijk ontvangt.
Momenteel hanteren wij levertijden van 3 tot 9 werkdagen (maandag – vrijdag). Op de product pagina kunt u een indicatie zien, wanneer uw product circa bij u aan huis arriveert.

Soms kan de levering iets langer duren

In sommige gevallen kan de levertijd tot 30 werkdagen duren. Dit heeft te maken met het feit, dat deze producent in het achterland acteert.
Dus zijn meerdere leveringsstappen nodig om uw artikel bij u in te laten trekken, zoals pakket versturen naar het hoofdkantoor van de provincie, hier wachten op verder vervoer naar het hoofdkantoor van de regio, vervolgens weer wachten op vervoer richting het vliegveld, met het vliegtuig naar uw land, wachten op controle van douane en last but not least bezorging aan huis door uw pakketbezorger.
Op de productpagina van desbetreffende producten kunt u een indicatie van de verwachte bezorgdatum terugzien. Deze indicatie is afhankelijk van de volgende factoren: uw plaatst vandaag uw bestelling en uw heeft de geplaaatste bestelling

Waarom bieden wij u deze producten bij Qviper aan? Het zijn de mensen, achter de schermen! Ze werken iedere dag met hart en ziel om voor u producten te maken, die voldoen aan de hoge Europese normen. Het zijn mensen met ideeën, creativiteit en passie voor hun werk.

Met welke transporteur wordt het pakketje afgeleverd?

Uw pakketje wordt geleverd met PostNL, DHL of DPD.

Op welke dagen wordt er bezorgd?

PostNL bezorgt onze pakketjes op maandag t/m zaterdag.

Wat zijn de verzendkosten?

Qviper hanteerd  voor Nederland, België en binnen de EU kostenlose verzending. Voor landen buiten de EU of bepaalde Eilanden kunnen wel verzendkosten ontstaan.

Waarom ontvang ik verschillende pakketjes?

Dankzij Direct Warehouse Fulfilment ontvangt u (een deel van) uw bestelling direct van onze partners, die allemaal zijn opgesplitst in verschillende landen.
Dit kan betekenen, dat een bestelling met meerdere producten op verschillende leverdatums bezorgd en/of uit verschillende landen verstuurd worden.

Moet ik mijn bestelling retourneren naar land van verzending?

Nee, in geval van retourneren van uw bestelling of een gedeelte van uw bestelling moet u deze vanzelfsprekend niet naar het land van verzending terugsturen. Alle retouren worden naar Qviper teruggestuurd. Lees hier meer over het retourneren of ruilen 

Wordt er geleverd aan een postbus?

Helaas levert PostNL niet aan een postbus. Indien dit toch wordt ingevuld komt het pakketje retour. Als u het pakketje dan alsnog wilt, dient u een ander afleveradres op te geven. Hiervoor zullen wij  de verzendkosten opnieuw in rekening brengen.

Hoe vaak wordt het pakket aangeboden?

Uw pakket wordt twee keer aangeboden. Indien u niet thuis bent wordt geprobeerd uw pakket af te leveren bij uw buren. Als dit niet lukt ontvangt u een mededeling in uw brievenbus met een ‘niet-thuis-code’. Het pakketje wordt standaard de volgende dag nogmaals aangeboden. Indien dit niet uitkomt kunt u met de ‘niet-thuis-code’ diezelfde dag tot 22.00 uur één van de volgende opties kiezen:

  • Bezorging op een andere dag (tot 6 dagen vooruit te plannen).
  • Maandag t/m vrijdagavond bij jou thuis* tussen 18.00 en 21.30 uur (€ 1,95 extra).
  • Bij één van de 2.600 PostNL locaties door heel Nederland. Je haalt jouw zending vanaf 15.00 uur de volgende dag op.
  • Bij één van de 400 geselecteerde PostNL locaties waar je het pakket vanaf 8.30 uur de volgende dag ophaalt (€ 1,95 extra).
  • In het Pakketautomaat op een aantal grote NS-stations en Schiphol Plaza.

Ik werk overdag, hoe kan ik mijn bestelling naar mijn werk laten sturen?

Dit is geen probleem voor ons. Check wel met uw werkgever of dit mag. Gedurende het bestelproces van Qviper kunt u een alternatief adres opgeven onder de tab:  bestelling op uw werkplek laten bezorgen.

Moet ik tekenen voor een pakketje?

Nee, u hoeft niet te tekenen voor uw pakketje.

 Kan ik mijn pakketje traceren?

Ja, u ontvang van ons een Track & Trace code van uw bestelling via e-mail. Houdt er rekening mee dat het volgen van uw Tracking ID niet per direct mogelijk is.

 Mijn pakket is niet afgeleverd tussen de aangegeven levertijden, wat nu?

Neem z.s.m. telefonisch contact op met de klantenservice. We zullen dan bij de transporteur uitzoeken waar uw pakketje is.

Hoelang duurt het onderzoek bij de transporteur?

Zodra het onderzoek naar uw pakketje wordt gestart verwachten wij binnen 5 – 10 werkdagen een reactie van onze transporteur.

Wat te doen als iets beschadigt is?

Controleer de verpakking van uw artikel (en) wanneer ze aankomen. Producten uit niet EU-landen worden soms geopend door de douane. Ondanks dat hier heel zorgvuldig gewerkt wordt, kan  het voorkomen dat er een pakje beschadigt of open geleverd wordt.  Als uw artikel (en) beschadigd zijn, stuur dan foto’s naar support@qviper.com en wij zullen namens u een verzekeringsclaim verwerken.

X