Qviper- Find a trendy & useful assortiment for your dynamic lifestyle - BEHEER UW PERSOONSGEGEVENS
Home BEHEER UW PERSOONSGEGEVENS

BEHEER UW PERSOONSGEGEVENS

BEHEER JOUW PERSOONSGEGEVENS

Downloaden, bezwaar indienen, anonimiseren & verwijderen

Uw privacyrechten bij Qviper

Recht op inzage

Dit is het recht om uw persoonsgegevens die Qviper van u verwerken en opslaan in te zien.

Recht om vergeten te worden

U heeft het recht om bepaalde verouderde of onjuiste privacygevoelige informatie te laten verwijderen door uw account te laten verwijderen en anonimiseren.

Rectificatie en aanvulling

Uw recht om de persoonsgegevens die wij van uw verwerken te wijzigen.

Recht op dataportabiliteit

Dit houdt in dat u het recht heeft om de persoonsgegevens te ontvangen die Qviper van u verwerkt. U kunt deze gegevens vervolgens zelf downloaden en opslaan voor persoonlijk (her)gebruik.

Recht op bezwaar

U heeft recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens

Bewaren van gegevens

Sommige persoonsgegevens mogen wij niet mogen verwijderen. Het bewaren is dan wettelijk verplicht. Met naam gegevens die wij nodigen hebben onze belastingaangifte.

AVG/GDPR wetgeving 

Sinds 25 mei 2018  treedt de nieuwe de AVG (of GDPR) wetgeving in werking. Via deze pagina kun u de data, die u op Qviper heeft achtergelaten opvragen,anonimisieren of  verwijderen (recht op vergeten worden). Afhankelijk wat u wilt doen, vul u het passende formulier in. Na het ingeven van uw verzoek ontvang u een automatische e-mail (dubbel OPTin) met een link om de van u gewenste verzoek door te voeren. Wenst u bepaalde informatie te verwijderen, dan kun u ons hiervan op de hoogte brengen en dan bevestigen wij u de verwijdering van uw gegevens.

Houd er wel rekening mee dat u zonder deze gegevens geen of minder goed gebruik kan maken van ons aanbod  of  diensten.

 

Gegevens laten wijzigen of aanvullen

Rectificatie en aanvulling is uw recht om uw persoonsgegevens bij Oviper te wijzigen.

In onderstaande formulier kunt u aangeven welke gegevens door ons aangepast zullen worden. U ontvangt  een automatische e-mail (dubbel Opt-in) met een link om de van uw verzoek  op rectificatie en aanvulling te bevestigen.  We zullen ons best doen om uw verzoek na uw bevestiging zo snel als mogelijk te vervullen.


Uw gegevens inzien

Dit houdt in dat u het recht heeft om de persoonsgegevens te ontvangen die een organisatie van u verwerkt. U kunt deze gegevens vervolgens zelf opslaan voor persoonlijk (her)gebruik of doorgeven aan een andere organisatie. Het doel van dit nieuwe recht is uw positie te versterken en u meer controle over uw gegevens te geven.

 

Verwijderen en anonimisieren van mijn gegevens

Via onderstaande formulier kunt u een verzoek indienen bij Qviper voor het verwijderen en anonimisieren.

Opmerking: Houd er wel rekening mee dat  wij sommige persoonsgegevens niet mogen verwijderen. Als wij hiervoor wettelijk verplicht zijn, zoals benodigde gegevens voor onze belastingaangifte.

Verzoek op bezwaar

Vul onderstand formulier in, indien je wilt gebruik maken van jouw recht op bezwaar.  Nadat je op verzenden geklikt heeft, ontvang je een automatische e-mail (dubbel Opt-in) met een link voor het bevestigen van jouw verzoek op bezwaar. We zullen ons best doen om jouw verzoek na jouw bevestiging zo snel als mogelijk te vervullen.

Heb je nog vragen ?

AARZEL NIET OM HIER CONTACT MET ONS OP TE NEMEN​

X