ABOUT US
Welkom op Qviper

“Find a job you enjoy doing, and you will never have to work a day in your life.”
― Confucius

Welkom

Even voorstellen

Juli 2018 – Na maanden werken met hart en ziel , presenteren wij met trots de Relaunch van Qviper.

Zowel online als offline heeft ons bedrijf een nieuw jasje gekregen.

Onze visie: Feel Good Shoppen – because you’re important!

Hallo, mijn naam is Elke Meise, founder en CEO van Qviper. Mijn roots liggen in Lippe/Duitsland. Als moeder van 2 volwassenen zonen, ben ik een gepassioneerde, creatieve kok met ambitie om te experimenteren. Mijn vrije tijd breng ik graag met mijn partner en hond Sammy in de natuur door. 

Passie voor oplossingen

Sinds mijn vroege jeugd heb ik een passie ontwikkeld om oplossingen eenvoudiger en effectiever te maken, zowel in het dagelijkse leven als ook in mijn werkleven.
Mijn werkdrive als zelfstandige IT Coach, Webproducer en Marketing consultant is, iedereen als individu en bijzonder mens te benaderen.
Deze drive en passie zet ik samen met mijn team voor u voort in ons bedrijf Qviper.

Geïnspireerd door zeevaarders cultuur

Nu meer dan 16 jaar is mijn levensmiddelpunt in het mooie Limburg/Nederland. Snel raakte ik geïnspireerd in de Nederlandse zeevaarders cultuur, van handelen en ontdekken van vreemde landen, talen en producten. Producten, die al vele generaties het leven aangenamer maken. Gebaseerd hierop ben ik met Qviper in zee gegaan.

MUSTHAVES & LIFESTYLES ZOEKEN U!​

Our story

Over Qviper

Benieuwd, wie en wat er achter Qviper zit?
Ons team is niet in het bezit van een zeilboot. Maar wij zijn de zeevaarders van de 21ste eeuw, die voor u door het World Wide Web zeilen!
New York, London, Parijs, Amsterdam, Peking, Berlijn, overal op de wereld ontstaan geweldige producten, zelfs in uw regio. Wij zijn de uitdaging aangegaan om in samenwerking met wereldwijde producenten voor u een trendy en nuttig assortiment te vinden. Een assortiment dat aansluit bij uw individuele lifestyle en levensmoment. Een assortiment met wie u iemand  kunt laten zien dat hij/zij voor u important is.
Statement & Upcycling producten
Ons assortiment omvat Statement en handgemaakte Upcycling producten. Met deze producten willen wij een duidelijk signaal zetten voor een bewuste omgang met onze resources. Zo produceren wij bijvoorbeeld upcycle sieraden van oude knopen of voor het najaar unieke geur kaarsen door hergebruiken van oude mokken, jam poten etc. 

 

VOOR UW DYNAMISCHE LEVENSSTIJL

Klantenservice

Uw wensen staan bij ons centraal

Ons is bewust, dat uw agenda vol staat en vrije tijd heel kostbaar voor u is! Daarom is Shoppen bij ons voor u snel en absoluut eenvoudig. Hiervoor geven wij graag iedere dag 110%. 

Met helpende, onzichtbare handen 
Om een goede, virtuele indruk van het product te krijgen, maken wij gedetailleerde productfoto’s, informele productbeschrijvingen en  productvideo’s. Achter de schermen zijn wij dagelijks bezig voor u de nieuwste trends te ontdekken. Deze worden getest, gefotografeerd, omschreven en video’s van opgenomen.
Risicovrij shoppen – altijd 14 dagen bedenktijd

Binnen 14 dagen retour zenden is geen enkel probleem, mits het onbeschadigt en ongebruikt is.Wij willen dat u geniet van uw product en het niet ongebruikt in de laatste hoek van uw kast verdwijnt.
Bij alle zorgvuldigheid kan het voorkomen, dat uw geleverd product beschadigd is. Hier kunt u op de hulp van onze klantenservice vertrouwen.
Of is iets onduidelijk? Onze gemotiveerde klantenservice staat u graag voor al uw vragen te woord. Via online chat, email, whatsapp, facebook of telefoon. En wie weet, krijgt u ook mij direct aan de lijn. Meer weten hoe onze klantservice werkt?

adult-art-bracelet-5606

Direct Warehouse Fulfilment

NIET IEDER PRODUCT IS EEN WINNAAR

De samenwerking met wereldwijde producenten, met wie Qviper in zee gaat,  is gebaseerd op Direct Warehouse Fulfilment. Dit betekent voor u, dat uw  producten uit iedere hoek van de wereld kunt kopen en wij de kosten hiervoor laag kunnen houden.
Vanzelf sprekend is de zoektocht door het World Wide Web niet voldoende om een product bij Qviper te plaatsen.
Zoeken, analyseren & testen

Wij willen ook altijd weten wie achter het product staat. Het testen van producten is een belangrijk onderdeel van ons dagelijkse werk.
En u mag mij geloven, het uittesten brengt de meeste LOL in ons hele team.
Vooral als het gaat over hoe stabiel een product is bij hitte, is één teamlid altijd vooraan. Naast al de LOL ontstaan dan ook de omschrijvingen van het product, productfoto’s of video’s.

Producten

because You’re Important

MIJN INSPIRATIE

Mijn ideeënlijst voor Qviper is nog heel lang. Mijn trouwe vriend Sammy is altijd de eerste, die een nieuw idee te horen krijgt. Zo keurt hij, gedurende onze dagelijkse wandelingen in het mooie Limburg, onbevangen nieuwe ideeën af of goed. De tijd zal het leren welke ideeën u nog te zien krijgt.  

Mijn team en ik wensen u veel plezier gedurende het shoppen op Qviper. En niet vergeten, als u een vraag hebt neem contact op!

Groetjes,

Elke

Wij zijn er voor u

Klantenservice

Phone : +31 (0) 475 76 90 95

Email : support@qviper.com

Ma. -Vr. 10:00 – 19:00

X